Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
VokaRyhoveDe Zwarte DoosDezign CrewPartena Ziekenfonds en PartnersAdebaBelrom Furniture- FrentlifeISSAuxifinaICFAssumaxPort of GhentIBBTBIVVRace Productions - Ridley BikesCentrum voor OndernemenAttentiaSoficoJob & Co4InstanceSERR Gent Rondom GentOdthQ-ListSocrefosVlerick SchoolbaogroupErgoteamDBM BelgiumInterpassFlanders SynergyInduverBelgacomAVSUniversal CommunicationMatexi GroupBelfiusVacature Hemkes ConsultancyVacatureAGXSD WorxCommunicatielab Tidi SolutionsAssumaxAB MauriBerenschotREFIBOUgentRelax Wellness CentrumRyhoveInvertoBoerenbond,ThuishulpStad GentSEBECO INNOVATIEFAZ Sint-BlasiusT-GroepDe JaegerVeGHOMy Kingdom For a HorseVOV Lerend netwerkInnovatiecentrumX-straCreaxPolarisation groupAttentBNP ParibasOpen bedrijvendagCocom groupBW BouchoutFlanders DCGeers OffsetINGDe Buck TravelEurotuinTeituESFAtlantisLuminusPeers2PeersVokshaardDosschemillsVan RoeyInventisSERV Stichting Innovatie & ArbeidKluwerStaterStadsbestuur LommelAscentoSVKUnizoKrefima

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.