Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
SEBECO INNOVATIEFCommunicatielabOdthDe Buck TravelDe JaegerDosschemillsRyhoveREFIBOESF Hemkes ConsultancyBoerenbond,ThuishulpJob & CoSERR Gent Rondom GentCocom groupBerenschot Tidi SolutionsVokshaardKluwerBelrom Furniture- FrentlifeFlanders SynergyEurotuinVOV Lerend netwerkDe Zwarte DoosSocrefosFlanders DCbaogroupInterpassPeers2PeersGeers OffsetErgoteamBNP ParibasISSDBM BelgiumVokaInduverUnizoAuxifinaInvertoInventisVan RoeyQ-ListVeGHOSVKKrefimaVlerick SchoolTeituT-Groep4InstanceBW BouchoutAVSMy Kingdom For a HorseRelax Wellness CentrumStadsbestuur LommelINGIBBTPolarisation groupVacatureX-straSD WorxRyhoveICFSERV Stichting Innovatie & ArbeidVacatureSoficoUgentCreaxInnovatiecentrumAZ Sint-BlasiusCentrum voor OndernemenAGXOpen bedrijvendagAttentiaAscentoAssumaxAdebaAssumaxStad GentBelgacomDezign CrewRace Productions - Ridley BikesMatexi GroupBelfiusLuminusAtlantisPartena Ziekenfonds en PartnersAB MauriAttentUniversal CommunicationStaterBIVVPort of Ghent

Tools

Er bestaan heel wat instrumenten om bedrijven te helpen inzicht te krijgen in hun organisatie en omgeving. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met interessante tools die op de markt zijn en die u kunnen helpen om uw organisatie beter te leren kennen.

Er zijn tools bij die u helpen de zwaktes en sterktes bij uw personeel te ontdekken, tools om de processen binnen uw organisatie in kaart te brengen en nog tal van andere tools die u helpen uw bedrijf sociaal innovatief te maken.

Door gebruik te maken van de tools zal u nieuwe inzichten en idee├źn krijgen, die kunnen leiden tot een betere concurrentiepositie of een beter personeelsbeleid. Kennis verwerven is voor bedrijven essentieel om verder te groeien.

De tools zijn tot stand gekomen in samenwerking met het ESF, Innovatiecentrum, Flanders Synergy en Flanders DC.

Wilt u over een tool meer informatie of u wilt de tool zelf gebruiken in uw organisatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.