Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
De Zwarte DoosESFBW BouchoutVlerick SchoolVacatureEurotuinAssumaxVokshaardJob & CoOdthDe JaegerDBM BelgiumbaogroupPeers2PeersFlanders DCBIVVVacature Hemkes ConsultancyKrefimaICFSERV Stichting Innovatie & ArbeidInvertoStadsbestuur LommelLuminusSEBECO INNOVATIEFAuxifinaTeituT-GroepPolarisation groupCommunicatielabBelfiusSD WorxAVSInnovatiecentrumGeers OffsetRyhoveBerenschotVOV Lerend netwerkCreax Tidi SolutionsQ-List4InstanceBelgacomRelax Wellness CentrumMy Kingdom For a HorseErgoteamStaterMatexi GroupDosschemillsUniversal CommunicationSVKDezign CrewCocom groupAdebaUnizoFlanders SynergyOpen bedrijvendagIBBTAttentiaAttentAssumaxISSSoficoBelrom Furniture- FrentlifeBNP ParibasAB MauriCentrum voor OndernemenSocrefosPort of GhentINGInduverDe Buck TravelUgentAZ Sint-BlasiusAGXInventisStad GentX-straAtlantisSERR Gent Rondom GentREFIBORyhoveVokaPartena Ziekenfonds en PartnersRace Productions - Ridley BikesAscentoVan RoeyKluwerBoerenbond,ThuishulpVeGHOInterpass

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.