Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
OdthInterpassVlerick SchoolVokaStadsbestuur LommelBelrom Furniture- FrentlifeMatexi GroupInventisDezign CrewVan RoeyVOV Lerend netwerkAscentoBelfiusAZ Sint-BlasiusISSSoficoBoerenbond,ThuishulpDe JaegerbaogroupSocrefosInnovatiecentrumDe Zwarte DoosESFVacatureREFIBOPort of GhentTeituGeers OffsetCentrum voor OndernemenAdebaRace Productions - Ridley BikesCommunicatielabStaterAssumaxCocom groupSVKLuminusBW BouchoutVacatureAttentiaFlanders DCUnizoPolarisation groupRyhoveICFAVS4InstanceRyhoveIBBTQ-ListUgentJob & CoKluwer Tidi SolutionsPeers2PeersStad GentEurotuinInvertoFlanders SynergyErgoteamSD WorxInduverKrefimaVokshaardX-straBNP ParibasVeGHOMy Kingdom For a HorseAB MauriT-GroepAGXAttentDBM BelgiumPartena Ziekenfonds en PartnersBerenschotAuxifinaSEBECO INNOVATIEFCreaxRelax Wellness CentrumUniversal CommunicationBIVV Hemkes ConsultancyINGAssumaxSERV Stichting Innovatie & ArbeidDosschemillsBelgacomDe Buck TravelSERR Gent Rondom GentAtlantisOpen bedrijvendag

Organisatiescan

Belicht structuur en processen

De organisatiescan is een bevraging die u helpt een beeld te vormen van de structuur en de processen binnen uw organisatie. Deze organisatiescan is ontwikkeld door Flanders Synergy. Bij het invullen van de enquĂȘte is het belangrijk dat u de situatie weergeeft zoals deze op het ogenblik van afnemen is, niet zoals die zou moeten zijn. U moet u ook richten op de hele organisatie, terwijl uw antwoord per afdeling in het bedrijf verschillend zou kunnen zijn. U moet kiezen voor de situatie die voor de meeste van uw medewerkers van toepassing is.

De organisatiescan is opgebouwd uit vier grote delen:

  1. Organisatie en product
  2. Kenmerken van het productieproces in het betrokken organisatiedeel
  3. Taken, bevoegdheden en interne arbeidsdeling van de groepen
  4. Arbeidsvoorwaarden

De organisatiescan heeft een duidelijk beeld van hoe de actuele situatie in de organisatie is en hoe die verschilt met de visie van het bedrijf. U kunt de resultaten van de bevraging als hulpmiddel gebruiken om processen te verbeteren in de onderneming.

Meer info: neem contact met ons op.
Download