Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
AB MauriAscento4InstanceTeituMy Kingdom For a HorseSD WorxJob & CoUgentAssumaxVan RoeyAZ Sint-BlasiusStadsbestuur LommelDe JaegerSERR Gent Rondom GentISSREFIBOAGXVoka Hemkes ConsultancyStad GentAttentESFAdebaDe Zwarte DoosInvertoFlanders SynergyVeGHOMatexi GroupKluwerSoficoVOV Lerend netwerkInventisDBM BelgiumPort of GhentBW BouchoutVacatureErgoteamCentrum voor OndernemenGeers OffsetInduverAuxifinaAVSbaogroupICFCreaxOdthAssumaxFlanders DCBelrom Furniture- FrentlifeSocrefosCommunicatielabBoerenbond,ThuishulpVlerick SchoolBerenschotDe Buck TravelINGSVKVokshaardEurotuinAttentiaKrefimaStaterRace Productions - Ridley BikesSEBECO INNOVATIEFT-GroepPeers2PeersPartena Ziekenfonds en PartnersQ-ListInterpass Tidi SolutionsPolarisation groupRelax Wellness CentrumLuminusRyhoveDosschemillsUniversal CommunicationBelgacomInnovatiecentrumVacatureOpen bedrijvendagX-straDezign CrewBIVVUnizoCocom groupBelfiusSERV Stichting Innovatie & ArbeidRyhoveBNP ParibasIBBTAtlantis

Werken 3.0 Academy

Bent u een bedrijfsleider en op zoek naar manieren  om uw projecten op een andere manier te organiseren? Naar voorbeelden van hoe organisaties het menselijk aspect beter gaan inzetten? Wilt u aan de slag met Werken 3.0, maar zoekt u nog naar manieren om de theorie in de praktijk om te zetten? Of wilt u gewoon een vernieuwde manier van denken ontwikkelen en nieuwe dingen leren? Dan is één van onze leergangen zeker geschikt voor u.

Inhoud

Innovatie kan niet zonder nieuwe kennis en toepassingen. Wij presenteren daarom voor u een reeks bijeenkomsten waar u ervaring kunt opdoen om sociale innovatie in eigen projecten toe te passen. Naast kennisdeling is er ook ruimte voor reflectie. Naast sociale innovatie komen ook de volgende thema’s specifiek aan bod:

  • Finance
  • HRM
  • ICT
  • Juridisch
  • Leiderschap
  • Marketing en sales
  • Strategie

In de Werken 3.0 Academy worden diverse aspecten van innovatie verbonden en wordt inspiratie afgewisseld met het aanreiken van instrumenten en tools.

Vorm

Innoveren is ruimte creëren om nieuwe dingen te laten ontstaan. Ons aanbod is zo opgezet dat u afwisselend nieuwe dingen kan ontdekken en aan de slag kan met nieuwe inzichten over meerdere aspecten van een organisatie.

Wat kunt u verwachten

Wij bieden u een mix van inspiratie, begeleiding en kennisdeling aan, waar open innovatie centraal staat. U krijgt de theorie en u leert hoe u die kan toepassen in uw eigen organisatie. U hebt er ook de gelegenheid om ideeën uit te wisselen met andere geïnteresseerde deelnemers. Verder kunt u bij ons terecht voor vragen en coaching. Het raadplegen van externe bronnen kan significante waarde creëren voor uw nieuwe ideeën.