Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
SERR Gent Rondom GentAB MauriStaterPolarisation groupAdebaVeGHODe Zwarte DoosTeituVan RoeyVacatureDBM BelgiumAtlantisAssumaxESFVokaCommunicatielabVlerick SchoolUnizobaogroupQ-ListInterpassAGXErgoteamInnovatiecentrumDezign CrewJob & CoGeers OffsetSocrefosAttentiaCocom groupSERV Stichting Innovatie & ArbeidDe Buck TravelEurotuinSVKSoficoInventisLuminusBelfiusPort of GhentVOV Lerend netwerkSEBECO INNOVATIEFPartena Ziekenfonds en PartnersREFIBOOdthBelgacomMatexi GroupBNP ParibasBelrom Furniture- FrentlifeOpen bedrijvendagICFRace Productions - Ridley BikesAttentDosschemills Tidi SolutionsInduverPeers2PeersVokshaardCreax4InstanceBerenschotX-straBIVVFlanders DCRelax Wellness CentrumBoerenbond,ThuishulpUniversal CommunicationCentrum voor OndernemenBW BouchoutMy Kingdom For a HorseSD WorxStad GentAVSFlanders SynergyRyhoveKrefimaINGInvertoAssumaxVacatureUgentStadsbestuur Lommel Hemkes ConsultancyIBBTAuxifinaISSAscentoKluwerRyhoveT-GroepDe JaegerAZ Sint-Blasius

Vlaamse Innovatie Monitor

De Vlaamse Innovatie Monitor

Bedrijven moeten zich vandaag voorbereiden op de ergste recessie van de laatste 75 jaar. De crisis van 2008 is nooit echt opgelost en dat zal gevoeld worden. Bedrijven moeten innoveren om te blijven groeien en te blijven bestaan. Niet enkel op technologisch vlak, maar ook op sociaal vlak. Veel Belgische bedrijven vergeten dit laatste wel eens. Nederlands onderzoek heeft bewezen dat het innovatiesucces voor 75 procent te danken is aan sociale innovatie, dus is het belangrijk dat bedrijven hier kennis mee maken.

Sociaal innovatievermogen

De Vlaamse Innovatie Monitor onderzoekt hoe sociaal innovatief de Vlaamse bedrijven zijn. Als leidinggevende in een bedrijf kunt u dankzij dit project uw sociaal innovatievermogen ontdekken en de hefbomen van sociale innovatie leren benutten. Met deze informatie bent u in staat de productiviteit en het concurrentievermogen van uw bedrijf te verbeteren en verhoogt de kwaliteit van uw organisatie en die van uw arbeid.

Vul de innovatiesurvey in

Wilt u ontdekken hoe innovatief uw bedrijf is? Dan kunt u vrijblijvend de online survey invullen op www.rsm.nl/vlaamseinnovatiemonitor. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en na het invullen van de enquête krijgt u onmiddellijk het persoonlijk resultaat toegestuurd en weet u direct hoe sociaal innovatief uw bedrijf is.
De deelnemers aan deze Vlaamse Innovatie Monitor dingen mee naar de titel van het meest sociaal innovatieve bedrijf van Vlaanderen.

Ontdek hier wie de genomineerden anno 2012 waren en wie de titel van het meest innovatieve bedrijf van Vlaanderen in de wacht sleepte op het event dat plaatsvond op donderdag 21 juni 2012. Klik hier om het persbericht dat werd uitgestuurd naar aanleiding van het event te lezen.

Bent u benieuwd naar de resultaten? Lees dan hier meer over de uitkomsten van de Vlaamse Innovatiemonitor 2012 of bekijk de powerpoint die gebruikt werd om de resultaten voor te stellen op het event.