Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
Relax Wellness CentrumAVSDe Buck TravelUgentInnovatiecentrumUniversal CommunicationInvertoSoficoAttentiaISSBNP ParibasbaogroupVokaCocom groupVlerick SchoolPartena Ziekenfonds en PartnersDe JaegerEurotuinREFIBOBelfiusStad GentSVKT-GroepICFPort of GhentDosschemillsSocrefosAZ Sint-BlasiusAdebaInterpassCommunicatielabBW BouchoutVacatureRyhoveRyhoveINGAscentoVacatureAB Mauri Hemkes ConsultancyKluwer4InstanceDezign CrewTeituVokshaardMatexi GroupUnizoGeers OffsetLuminus Tidi SolutionsBoerenbond,ThuishulpMy Kingdom For a HorseCreaxVeGHOStaterOpen bedrijvendagBelrom Furniture- FrentlifeAssumaxJob & CoCentrum voor OndernemenAttentInduverSERV Stichting Innovatie & ArbeidBerenschotBelgacomIBBTVOV Lerend netwerkErgoteamInventisOdthPolarisation groupAGXBIVVSD WorxAssumaxVan RoeyFlanders SynergyRace Productions - Ridley BikesSERR Gent Rondom GentAuxifinaAtlantisFlanders DCDe Zwarte DoosQ-ListESFStadsbestuur LommelSEBECO INNOVATIEFKrefimaDBM BelgiumPeers2PeersX-stra

Sokratest

Uw online tool voor strategisch HR-beleid!

Talenten aantrekken en houden is dé uitdaging van de toekomst. Bedrijven die erin slagen om goede medewerkers aan te trekken en die volop investeren in hun medewerkers met oog op performante resultaten, vergroten hun imago als goede werkgever en zo ook hun concurrentiële positie.

Deze test, ontworpen door Stad Gent, is een online zelfevaluatie-tool voor bedrijfsleiders en HR-managers van elke organisatie, ongeacht het aantal medewerkers. Het uitgangspunt van deze test is dat investeren in talenten gelijk staat aan investeren in een duurzame toekomst voor uw bedrijf.

De SOKRATEST bestaat uit 8 modules, gaande van visie op talent, talent zoelen en vinden, talent verwelkomen, talent versterken, talent in verscheidenheid, talent motiveren, talent boeien en behouden tot het betrekken van talent bij de bedrijfsvoering. Telkens wordt de link gelegd tussen de inspanningen die worden genomen op het vlak van HR en hoe deze inspanningen bijdragen tot het behalen van de doelstellingen van het bedrijf. De SOKRATEST bestaan in 2 versies, één voor grote bedrijven en KMO’s en een lichtere versie voor kleinere, familiale ondernemingen.

Door het invullen van de SOKRATEST krijgen bedrijfsleiders en HR-managers onmiddellijk inzicht in de verschillende dimensies van hun HR-beleid. Per module krijgt het bedrijf een score en een hieraan gekoppelde automatische feedback op maat van het bedrijf. Op basis van deze nulmeting kunnen bedrijven prioriteiten stellen en verbeteracties opnemen in een actieplan.

De SOKRATEST biedt u een nulmeting van uw huidige HR-beleid. Op basis hiervan krijgt u gratis en onmiddellijk zicht op uw scores en online feedback voor elke ingevulde module.

Download hier de folder voor meer informatie of neem contact met ons op.