Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
VokaBelfiusLuminusUnizoBelrom Furniture- FrentlifeMy Kingdom For a HorseBIVVAuxifinaInventisISSMatexi GroupKluwerSVKVacatureAVSSoficoVokshaardDosschemillsBerenschotCocom groupSEBECO INNOVATIEFFlanders DCAZ Sint-BlasiusDezign CrewCentrum voor OndernemenDe Buck TravelAGXVOV Lerend netwerkESFT-GroepAssumaxStadsbestuur LommelSocrefosAtlantis Tidi SolutionsAttentREFIBOVeGHOVacature4InstanceOdthGeers OffsetINGInduverBelgacomIBBTAdebabaogroupCommunicatielabAssumaxBNP ParibasUgentDBM BelgiumDe JaegerRace Productions - Ridley BikesICFRyhovePartena Ziekenfonds en PartnersTeituAB MauriStaterCreaxAscento Hemkes ConsultancyDe Zwarte DoosUniversal CommunicationOpen bedrijvendagX-straVan RoeyKrefimaPeers2PeersBW BouchoutInterpassAttentiaSERV Stichting Innovatie & ArbeidInnovatiecentrumStad GentPort of GhentQ-ListInvertoSD WorxErgoteamBoerenbond,ThuishulpJob & CoVlerick SchoolSERR Gent Rondom GentPolarisation groupRelax Wellness CentrumEurotuinFlanders SynergyRyhove

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.