Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
Vlerick SchoolBelrom Furniture- FrentlifeBNP ParibasKluwerRelax Wellness CentrumInduverBerenschotAtlantisAdebaEurotuinInventisSEBECO INNOVATIEFPort of GhentDe Buck TravelAssumaxSoficoCocom groupT-GroepKrefimaLuminusSERR Gent Rondom GentDosschemillsAGXICFVan RoeyAttentBW BouchoutMatexi GroupDe Zwarte DoosInvertoStaterTeituCreaxAuxifinaBIVVAZ Sint-BlasiusSocrefosAssumaxSD WorxInterpassOpen bedrijvendagbaogroupJob & CoQ-ListMy Kingdom For a HorseIBBTAB MauriSVKSERV Stichting Innovatie & ArbeidDe JaegerFlanders DCISS4InstanceESFDezign CrewREFIBOPeers2PeersBelgacomAVSRace Productions - Ridley BikesBelfiusFlanders SynergyDBM BelgiumUniversal CommunicationPolarisation groupAscentoX-straCentrum voor OndernemenRyhoveVacatureVOV Lerend netwerkGeers OffsetStadsbestuur LommelStad GentUnizo Tidi SolutionsInnovatiecentrumRyhoveBoerenbond,Thuishulp Hemkes ConsultancyAttentiaVokaErgoteamINGOdthUgentVeGHOVacatureCommunicatielabVokshaardPartena Ziekenfonds en Partners

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.