Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
baogroupInvertoBNP ParibasINGStadsbestuur LommelVacatureSERR Gent Rondom GentDe JaegerRyhoveVan RoeyQ-ListSoficoVOV Lerend netwerkVokshaardAttentiaBelgacomREFIBOLuminusSEBECO INNOVATIEFOpen bedrijvendagOdthCocom groupAssumaxAssumaxFlanders DCCreaxPartena Ziekenfonds en PartnersAdebaAGX4InstanceBIVVIBBTVlerick SchoolAtlantisAscentoVokaSVKTeituAuxifinaDBM BelgiumSD WorxKluwerFlanders SynergyESFAttentBW BouchoutICFRelax Wellness CentrumErgoteamDezign CrewKrefimaDosschemillsInventisSERV Stichting Innovatie & ArbeidUnizoAVSStad GentRace Productions - Ridley BikesInnovatiecentrum Tidi SolutionsRyhovePort of GhentSocrefosX-straPeers2PeersBelfiusCentrum voor OndernemenCommunicatielabEurotuinAZ Sint-BlasiusStaterJob & CoMatexi GroupVacatureBelrom Furniture- FrentlifeInduverPolarisation groupDe Zwarte DoosGeers OffsetVeGHOAB MauriInterpassMy Kingdom For a HorseBoerenbond,ThuishulpBerenschotUniversal CommunicationT-GroepUgent Hemkes ConsultancyISSDe Buck Travel

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.