Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
Vokshaard Hemkes ConsultancySocrefosCocom groupAdebaUniversal CommunicationDBM BelgiumAuxifinaPartena Ziekenfonds en PartnersStaterQ-ListInnovatiecentrumISSInventisAB MauriMatexi GroupPolarisation groupBelfiusCommunicatielabCreaxTeituJob & CoLuminusAscentoInduverBerenschotINGVan RoeyStadsbestuur LommelRelax Wellness CentrumKluwerGeers OffsetSoficoKrefimaDe Buck TravelICFAttentiaCentrum voor OndernemenSVKInvertoDosschemillsbaogroupVacatureStad GentDe JaegerUgentBelgacomAtlantisAVSSERV Stichting Innovatie & ArbeidIBBTAssumaxPeers2PeersEurotuinSERR Gent Rondom GentT-GroepBelrom Furniture- FrentlifeBIVVPort of GhentMy Kingdom For a HorseOdthBoerenbond,ThuishulpFlanders SynergyAttent Tidi SolutionsX-straVOV Lerend netwerkVacatureRace Productions - Ridley BikesUnizoRyhoveAZ Sint-BlasiusDe Zwarte DoosBW BouchoutREFIBOESFVokaRyhoveAGXInterpassSEBECO INNOVATIEFBNP ParibasErgoteamAssumaxSD WorxDezign CrewOpen bedrijvendagVeGHOFlanders DCVlerick School4Instance

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.