Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
Polarisation groupDBM BelgiumInvertoSocrefosUgentInterpassVan RoeyDezign CrewDe JaegerBelfiusFlanders SynergyInventisBNP ParibasAssumaxCreaxSVKICFAtlantisBIVVBW BouchoutJob & CoAB MauriCommunicatielabAGXVokaSEBECO INNOVATIEFDe Zwarte DoosIBBTAttentiaRyhoveX-straInnovatiecentrumSERR Gent Rondom GentRyhoveMatexi GroupFlanders DCEurotuinOdthAdebaVacatureAssumaxOpen bedrijvendagVacatureDe Buck TravelKluwer Tidi SolutionsUniversal CommunicationGeers OffsetAttentVokshaardVOV Lerend netwerkAscentoPort of GhentErgoteamDosschemillsKrefimaRace Productions - Ridley BikesStad GentINGSERV Stichting Innovatie & ArbeidPartena Ziekenfonds en PartnersT-GroepBelrom Furniture- FrentlifeBoerenbond,ThuishulpMy Kingdom For a HorseSofico Hemkes ConsultancyCentrum voor OndernemenREFIBOAuxifinaStadsbestuur LommelbaogroupTeituVeGHOISSAVS4InstanceRelax Wellness CentrumUnizoBelgacomLuminusVlerick SchoolSD WorxPeers2PeersESFBerenschotQ-ListStaterInduverAZ Sint-BlasiusCocom group

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.