Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
SocrefosSD WorxBerenschot4InstanceCocom groupInnovatiecentrumICFKluwerFlanders DCAVS Hemkes ConsultancyREFIBOBIVVAttentInvertoBW BouchoutUniversal CommunicationQ-ListVeGHOCentrum voor OndernemenInterpassPeers2PeersMatexi GroupEurotuinSERR Gent Rondom GentAdebaRyhoveVokshaardPolarisation groupAB MauriAssumaxDosschemillsErgoteamAuxifinaOdthRace Productions - Ridley BikesAGXDezign CrewBoerenbond,ThuishulpCreaxUnizoInduverUgentT-GroepINGX-straOpen bedrijvendagAscentoInventisAZ Sint-BlasiusVacatureSEBECO INNOVATIEFStadsbestuur LommelVokaDe JaegerSERV Stichting Innovatie & ArbeidAttentiaSVKPartena Ziekenfonds en PartnersKrefimaAtlantisGeers OffsetDe Zwarte DoosStaterDBM BelgiumPort of Ghent Tidi SolutionsJob & CoESFSoficoStad GentISSMy Kingdom For a HorseVacatureAssumaxVOV Lerend netwerkVan RoeyBNP ParibasbaogroupBelrom Furniture- FrentlifeVlerick SchoolBelfiusFlanders SynergyIBBTRelax Wellness CentrumBelgacomCommunicatielabDe Buck TravelLuminusRyhoveTeitu

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.