Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
VacatureSEBECO INNOVATIEFDBM BelgiumSERV Stichting Innovatie & ArbeidInnovatiecentrumBelfiusCocom groupDezign CrewPeers2PeersQ-ListGeers OffsetCreaxCentrum voor OndernemenAdebaSocrefosVacatureIBBTbaogroupVOV Lerend netwerkMatexi GroupStaterErgoteamFlanders SynergySD WorxX-straVlerick SchoolAssumaxBerenschotINGBelrom Furniture- FrentlifeTeituStadsbestuur LommelPolarisation groupVokaBW BouchoutAZ Sint-BlasiusSERR Gent Rondom GentOpen bedrijvendagSoficoInvertoKluwerAttentiaPort of GhentInterpassKrefima Tidi SolutionsInduverCommunicatielabUnizoInventisICFDosschemillsUniversal CommunicationAGXStad GentT-GroepPartena Ziekenfonds en Partners4InstanceAuxifinaEurotuinJob & CoRace Productions - Ridley BikesESFAtlantisAttentVeGHOLuminusFlanders DCSVKISSBoerenbond,ThuishulpAB MauriBelgacomOdthVokshaardDe Buck TravelBIVVDe JaegerAssumaxVan RoeyRelax Wellness CentrumRyhoveRyhoveAVSDe Zwarte Doos Hemkes ConsultancyBNP ParibasUgentMy Kingdom For a HorseREFIBOAscento

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.