Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
VokshaardStaterRelax Wellness CentrumFlanders DCAB MauriINGDe Zwarte DoosDe Buck TravelGeers OffsetSERV Stichting Innovatie & ArbeidSofico Tidi SolutionsLuminusbaogroupDezign CrewMy Kingdom For a HorseAssumaxAdebaAttentPeers2PeersDe JaegerRace Productions - Ridley BikesSVKInvertoSERR Gent Rondom GentStadsbestuur LommelBelrom Furniture- FrentlifeESFPolarisation groupCreaxPort of GhentAGXVokaKluwerISSCocom groupVOV Lerend netwerkInventisMatexi GroupTeituX-straStad GentInduverSocrefos Hemkes ConsultancyAZ Sint-BlasiusVacatureBoerenbond,ThuishulpREFIBOSD WorxErgoteamUnizoDosschemillsVan RoeyAVSAtlantisCommunicatielabBelgacomAttentiaRyhoveKrefimaJob & Co4InstanceAuxifinaVlerick SchoolT-GroepQ-ListDBM BelgiumBerenschotBNP ParibasBW BouchoutEurotuinRyhoveFlanders SynergyAscentoICFUniversal CommunicationVeGHOIBBTSEBECO INNOVATIEFAssumaxUgentOdthVacatureInnovatiecentrumPartena Ziekenfonds en PartnersCentrum voor OndernemenBIVVInterpassOpen bedrijvendagBelfius

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.