Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
DBM BelgiumBelrom Furniture- Frentlife Hemkes ConsultancyRace Productions - Ridley Bikes Tidi SolutionsKluwerJob & CoBoerenbond,ThuishulpStadsbestuur LommelVacatureCommunicatielabBW BouchoutREFIBOAZ Sint-BlasiusRelax Wellness CentrumPartena Ziekenfonds en PartnersVokshaardVlerick SchoolBNP ParibasPort of GhentCentrum voor OndernemenTeituSERR Gent Rondom GentRyhoveSocrefosT-GroepGeers OffsetESFInventisAssumaxDezign CrewOdthStad GentSEBECO INNOVATIEFAuxifinaAttentInnovatiecentrumDe Zwarte DoosAtlantisPeers2PeersInterpassKrefimaICFAttentiaIBBTAssumaxUnizoFlanders SynergyUgentSVKVokaVOV Lerend netwerkEurotuinOpen bedrijvendagErgoteam4InstanceAVSISSStaterINGMatexi GroupRyhoveAscentoCreaxVeGHODe JaegerBIVVSERV Stichting Innovatie & ArbeidAdebaCocom groupInvertoAGXQ-ListbaogroupVan RoeyAB MauriBelgacomBerenschotDosschemillsInduverBelfiusLuminusDe Buck TravelPolarisation groupUniversal CommunicationVacatureSoficoMy Kingdom For a HorseX-straFlanders DCSD Worx

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.