Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
RyhoveSERR Gent Rondom GentMatexi GroupSVKINGJob & CoStad GentCentrum voor OndernemenBIVVBNP ParibasVOV Lerend netwerkSERV Stichting Innovatie & ArbeidESFInvertoREFIBODe Zwarte DoosGeers OffsetCreaxDezign CrewBelgacomAtlantisAttentDe Buck TravelBW BouchoutDBM BelgiumKluwerInnovatiecentrumRyhoveStadsbestuur LommelErgoteamBerenschotAB MauriAdeba Hemkes ConsultancyVokaIBBT Tidi SolutionsKrefimaInventisEurotuinInterpassPolarisation groupAssumaxSocrefosUgentRace Productions - Ridley BikesCocom groupVlerick SchoolAZ Sint-BlasiusOpen bedrijvendagAttentiaOdthFlanders SynergyTeituCommunicatielabICFSD WorxAGXVacatureAVSDe JaegerAuxifinaBelfiusX-straAssumaxBoerenbond,ThuishulpT-GroepAscentoRelax Wellness CentrumSEBECO INNOVATIEFStaterFlanders DC4InstanceBelrom Furniture- FrentlifeInduverLuminusUnizoDosschemillsVokshaardVacatureSoficoPartena Ziekenfonds en PartnersVeGHOUniversal CommunicationQ-ListPort of GhentPeers2PeersbaogroupVan RoeyISSMy Kingdom For a Horse

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.