Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
EurotuinRace Productions - Ridley BikesKluwerCentrum voor OndernemenX-straVeGHOOdthBelgacomVokaSEBECO INNOVATIEFRyhoveVacatureAtlantisIBBTAssumaxBerenschotJob & CoKrefimaUgentISSCreaxUniversal CommunicationVokshaardInterpassLuminusREFIBOINGSocrefosAGXBIVVESFInduverStad GentDe JaegerMatexi GroupTeituInnovatiecentrum Hemkes ConsultancyICFAuxifinaPartena Ziekenfonds en PartnersPeers2PeersGeers OffsetAttentAssumaxDe Buck TravelDezign CrewInvertoCocom groupPolarisation groupbaogroupAB MauriVOV Lerend netwerkAZ Sint-BlasiusPort of GhentRyhoveVlerick SchoolInventisOpen bedrijvendagBelrom Furniture- FrentlifeUnizoFlanders SynergyDBM BelgiumSERR Gent Rondom GentT-GroepAscentoSD WorxAdebaStaterBNP ParibasSVKQ-ListMy Kingdom For a HorseSERV Stichting Innovatie & ArbeidErgoteam4InstanceDosschemillsStadsbestuur Lommel Tidi SolutionsCommunicatielabBoerenbond,ThuishulpBelfiusAttentiaBW BouchoutRelax Wellness CentrumVan RoeyFlanders DCSoficoDe Zwarte DoosAVSVacature

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.