Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
AscentoRelax Wellness CentrumDe JaegerSERV Stichting Innovatie & ArbeidSVKAttentiaBelfiusbaogroupBoerenbond,ThuishulpBelrom Furniture- FrentlifeDBM BelgiumRyhoveIBBTPolarisation groupAdebaVokaVlerick SchoolInnovatiecentrumKluwerRyhoveCommunicatielabCocom groupINGUniversal CommunicationOdthStaterPartena Ziekenfonds en PartnersBerenschotSERR Gent Rondom GentBW BouchoutREFIBOOpen bedrijvendagRace Productions - Ridley BikesAssumaxSoficoTeituStadsbestuur LommelVeGHODe Buck TravelVacatureX-straPeers2PeersAssumax Hemkes ConsultancyBNP ParibasVan RoeyISSMatexi GroupSD Worx4InstanceVokshaardDe Zwarte DoosInduverAuxifina Tidi SolutionsBelgacomStad GentFlanders SynergyErgoteamICFLuminusUnizoVOV Lerend netwerkUgentInterpassBIVVQ-ListDosschemillsDezign CrewEurotuinAZ Sint-BlasiusCreaxSEBECO INNOVATIEFAB MauriPort of GhentJob & CoAtlantisKrefimaESFAttentVacatureSocrefosT-GroepFlanders DCMy Kingdom For a HorseAGXInvertoCentrum voor OndernemenInventisGeers OffsetAVS

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.