Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
InventisVokaVacatureVeGHOUgentIBBTSERV Stichting Innovatie & ArbeidBNP ParibasRyhoveDe Buck TravelRelax Wellness CentrumAB MauriStadsbestuur LommelUniversal CommunicationVokshaardSVKSERR Gent Rondom GentQ-ListVacatureAdebaPartena Ziekenfonds en PartnersT-GroepSEBECO INNOVATIEFSocrefosBelrom Furniture- FrentlifeGeers OffsetPeers2PeersSD WorxDBM BelgiumAGXVOV Lerend netwerkDe Zwarte Doos Hemkes ConsultancyMatexi GroupCommunicatielabStad GentFlanders DCEurotuinbaogroupTeituPort of GhentVlerick SchoolDosschemillsAttentAttentiaAtlantisPolarisation groupAVSBerenschotAuxifinaMy Kingdom For a HorseStaterFlanders SynergyX-straAssumaxInvertoAscentoBelgacomCreaxDezign CrewInnovatiecentrumInduverINGREFIBODe JaegerErgoteamCocom groupJob & CoOpen bedrijvendagKluwerRyhoveAssumaxISSESF4InstanceBoerenbond,Thuishulp Tidi SolutionsLuminusAZ Sint-BlasiusCentrum voor OndernemenUnizoRace Productions - Ridley BikesOdthSoficoBW BouchoutBIVVInterpassKrefimaBelfiusICFVan Roey

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.