Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
INGOdth4InstanceBNP ParibasDe JaegerbaogroupCocom groupCentrum voor OndernemenREFIBOAVS Hemkes ConsultancyPeers2PeersESFOpen bedrijvendagX-straPort of GhentSoficoAscentoFlanders DCSERV Stichting Innovatie & ArbeidIBBTVacatureUnizoVokaAB MauriT-GroepDezign CrewStad GentAttentiaJob & CoBerenschotDe Zwarte DoosBW BouchoutAssumaxQ-ListKrefimaStaterFlanders SynergyInventisAZ Sint-BlasiusInduverSD WorxBelgacomBIVVVlerick SchoolEurotuinRyhoveRelax Wellness CentrumVeGHOKluwerVan RoeyInnovatiecentrumTeituInterpassCreaxMy Kingdom For a HorseAGXISSUniversal CommunicationGeers OffsetStadsbestuur LommelBelfiusVacatureDe Buck TravelSVKUgentSEBECO INNOVATIEF Tidi SolutionsAtlantisDBM BelgiumLuminusCommunicatielabVOV Lerend netwerkRyhoveInvertoAttentRace Productions - Ridley BikesBoerenbond,ThuishulpAssumaxPartena Ziekenfonds en PartnersDosschemillsPolarisation groupAuxifinaBelrom Furniture- FrentlifeAdebaMatexi GroupICFVokshaardSERR Gent Rondom GentSocrefosErgoteam

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.