Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
TeituINGIBBTVokshaardUniversal CommunicationAVSESFBelrom Furniture- FrentlifeVOV Lerend netwerkDezign CrewInventisCentrum voor OndernemenSoficoRyhovePartena Ziekenfonds en PartnersLuminusAssumaxUgentRace Productions - Ridley BikesAtlantisDe Buck TravelDe Zwarte DoosRyhoveSEBECO INNOVATIEFREFIBOPort of GhentVacatureCreaxBerenschotVacatureMatexi GroupSERR Gent Rondom GentSERV Stichting Innovatie & ArbeidSD WorxSocrefosX-straBIVVBelgacomVokaPolarisation groupVlerick SchoolInduverbaogroupQ-ListOpen bedrijvendagAttentiaAZ Sint-Blasius4InstanceRelax Wellness CentrumJob & CoISS Tidi SolutionsGeers OffsetAGXAscentoOdthAdebaBW BouchoutInvertoT-GroepCommunicatielabCocom groupVeGHOStad GentBNP ParibasDe JaegerDBM BelgiumKluwerPeers2PeersStaterInterpassFlanders DC Hemkes ConsultancyFlanders SynergyUnizoMy Kingdom For a HorseSVKErgoteamVan RoeyBelfiusEurotuinICFInnovatiecentrumAuxifinaBoerenbond,ThuishulpStadsbestuur LommelAB MauriKrefimaAssumaxDosschemillsAttent

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.