Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
AZ Sint-BlasiusAscentoStadsbestuur LommelEurotuinVokshaardCentrum voor OndernemenBelgacomOpen bedrijvendagSVKCreaxDosschemillsDe Zwarte DoosBW BouchoutREFIBOCocom groupFlanders SynergyGeers OffsetStaterAttentiaRelax Wellness Centrum4InstanceESFBNP ParibasAssumaxSERR Gent Rondom GentMatexi GroupSocrefosAttentUgentPartena Ziekenfonds en PartnersT-GroepRyhove Tidi SolutionsAuxifinaStad GentDBM BelgiumInnovatiecentrumInventisVacatureAVSInterpassINGX-straInvertoAGXBIVVBelfiusOdthPort of GhentDe Buck TravelAB MauriUniversal CommunicationKluwerICF Hemkes ConsultancyVlerick SchoolAtlantisLuminusDezign CrewBerenschotTeituPeers2PeersCommunicatielabInduverPolarisation groupSEBECO INNOVATIEFUnizoMy Kingdom For a HorseIBBTQ-ListVan RoeyDe JaegerFlanders DCVOV Lerend netwerkBoerenbond,ThuishulpKrefimabaogroupAssumaxRace Productions - Ridley BikesSERV Stichting Innovatie & ArbeidErgoteamISSBelrom Furniture- FrentlifeJob & CoSoficoVeGHOAdebaRyhoveVacatureVokaSD Worx

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.