Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
KrefimaAscentoRyhoveLuminusUgentBerenschotDe Zwarte DoosSERV Stichting Innovatie & ArbeidVOV Lerend netwerkStaterInvertoVokaAttentia4InstanceGeers OffsetSEBECO INNOVATIEFMy Kingdom For a HorseOpen bedrijvendagBelfiusQ-ListErgoteamVokshaardMatexi GroupBelrom Furniture- FrentlifeAdebaPartena Ziekenfonds en PartnersBoerenbond,ThuishulpVacatureInterpassSocrefosCentrum voor OndernemenVlerick SchoolAuxifinaAtlantisVeGHOIBBTDe JaegerCocom groupAssumaxRelax Wellness CentrumTeituEurotuinKluwerSoficoDezign Crew Hemkes Consultancy Tidi SolutionsDosschemillsX-straSVKRace Productions - Ridley BikesBelgacomSERR Gent Rondom GentAttentBNP ParibasUnizoCommunicatielabFlanders DCISSBW BouchoutCreaxStadsbestuur LommelVacatureRyhoveFlanders SynergyJob & CoREFIBOInventisPolarisation groupICFAGXOdthAB MauriINGAZ Sint-BlasiusVan RoeyDBM BelgiumUniversal CommunicationPeers2PeersPort of GhentStad GentAssumaxDe Buck TravelT-GroepInduverAVSInnovatiecentrumSD WorxESFBIVVbaogroup

I-Talent-O

Ontdek en ontwikkel talent

Ontdek, ontwikkel en zet de talenten van medewerkers in hun werkomgeving in met deze tool van het Europees Sociaal Fonds (EFS). Een juist talentenbeleid stimuleert werknemers en zorgt voor motivatie, betrokkenheid en innovatie. Alle medewerkers hebben talenten, u moet ze enkel ontdekken en goed inzetten. Op www.italento.be kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Ontdek er een arsenaal aan tools die bruikbaar zijn in de zoektocht naar talent.

Voor wie?

De website richt zich naar leidinggevenden en HR-professionals die met talent aan de slag willen. De site is zowel voor beginners die er informatie en tools op vinden om te starten, als voor gevorderden, die er inspiratie op vinden om zichzelf te verbeteren.

Wilt u hierover meer informatie? Contacteer ons.