Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
Open bedrijvendagBNP ParibasAZ Sint-BlasiusUniversal CommunicationDe JaegerAB MauriX-straAssumaxBIVVUnizoDosschemillsPolarisation groupInduverGeers OffsetFlanders SynergyMatexi GroupVeGHOSVKbaogroupKrefimaInnovatiecentrumAuxifinaDBM BelgiumPort of Ghent Hemkes ConsultancyAttentiaBerenschotESFDezign CrewInventisDe Zwarte DoosBelrom Furniture- FrentlifeEurotuinInterpassAscentoSERV Stichting Innovatie & ArbeidVOV Lerend netwerkSocrefosMy Kingdom For a HorseVacature4InstanceT-GroepInvertoRyhoveAGXRace Productions - Ridley BikesPartena Ziekenfonds en PartnersAVSUgentAtlantisErgoteamPeers2PeersFlanders DCRyhoveCreaxSD WorxISSTeituCentrum voor OndernemenICFKluwerBelfius Tidi SolutionsSERR Gent Rondom GentQ-ListJob & CoVokaVlerick SchoolCocom groupAssumaxAdebaSoficoBW BouchoutStaterStadsbestuur LommelBelgacomIBBTOdthRelax Wellness CentrumAttentINGVan RoeyREFIBOSEBECO INNOVATIEFVacatureBoerenbond,ThuishulpStad GentVokshaardLuminusCommunicatielabDe Buck Travel

Tools

Er bestaan heel wat instrumenten om bedrijven te helpen inzicht te krijgen in hun organisatie en omgeving. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met interessante tools die op de markt zijn en die u kunnen helpen om uw organisatie beter te leren kennen.

Er zijn tools bij die u helpen de zwaktes en sterktes bij uw personeel te ontdekken, tools om de processen binnen uw organisatie in kaart te brengen en nog tal van andere tools die u helpen uw bedrijf sociaal innovatief te maken.

Door gebruik te maken van de tools zal u nieuwe inzichten en idee├źn krijgen, die kunnen leiden tot een betere concurrentiepositie of een beter personeelsbeleid. Kennis verwerven is voor bedrijven essentieel om verder te groeien.

De tools zijn tot stand gekomen in samenwerking met het ESF, Innovatiecentrum, Flanders Synergy en Flanders DC.

Wilt u over een tool meer informatie of u wilt de tool zelf gebruiken in uw organisatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.