Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
BNP ParibasSERV Stichting Innovatie & ArbeidVOV Lerend netwerkAssumaxVeGHOKluwerAVSDe Buck TravelAssumaxPeers2PeersAtlantisT-GroepCentrum voor OndernemenRace Productions - Ridley BikesVokshaardCocom groupAttentiaCommunicatielabUnizoPolarisation groupVokaAscentoISSBelrom Furniture- FrentlifeVan Roey Tidi SolutionsSVKFlanders DCBW BouchoutJob & CoInnovatiecentrumVacatureAuxifinaBoerenbond,ThuishulpDBM BelgiumBelgacom4InstanceSERR Gent Rondom GentINGUniversal CommunicationREFIBOVacatureMatexi GroupPartena Ziekenfonds en PartnersBerenschotBelfiusOpen bedrijvendagIBBTBIVVAdebaSEBECO INNOVATIEFInventisRyhoveVlerick SchoolAZ Sint-BlasiusPort of GhentDosschemillsAB MauriRyhoveFlanders SynergyInduverAttentTeituUgentQ-ListStadsbestuur LommelDe Zwarte DoosAGXOdthCreaxEurotuinX-straInterpassICFLuminus Hemkes ConsultancyDe JaegerbaogroupDezign CrewESFErgoteamSocrefosStaterStad GentRelax Wellness CentrumSoficoMy Kingdom For a HorseGeers OffsetKrefimaInvertoSD Worx

Tools

Er bestaan heel wat instrumenten om bedrijven te helpen inzicht te krijgen in hun organisatie en omgeving. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met interessante tools die op de markt zijn en die u kunnen helpen om uw organisatie beter te leren kennen.

Er zijn tools bij die u helpen de zwaktes en sterktes bij uw personeel te ontdekken, tools om de processen binnen uw organisatie in kaart te brengen en nog tal van andere tools die u helpen uw bedrijf sociaal innovatief te maken.

Door gebruik te maken van de tools zal u nieuwe inzichten en idee├źn krijgen, die kunnen leiden tot een betere concurrentiepositie of een beter personeelsbeleid. Kennis verwerven is voor bedrijven essentieel om verder te groeien.

De tools zijn tot stand gekomen in samenwerking met het ESF, Innovatiecentrum, Flanders Synergy en Flanders DC.

Wilt u over een tool meer informatie of u wilt de tool zelf gebruiken in uw organisatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.