Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
ESFICFCocom groupBIVVInduverKrefimaT-GroepDosschemillsBW BouchoutAssumaxJob & CoIBBTAttentUnizoStadsbestuur LommelInvertoVacatureX-straISS4InstanceOdthStad GentGeers OffsetTeituREFIBOVOV Lerend netwerkINGBoerenbond,ThuishulpAuxifinaPort of GhentMy Kingdom For a HorseVlerick SchoolSERR Gent Rondom GentPartena Ziekenfonds en PartnersDe Zwarte DoosOpen bedrijvendagMatexi GroupVokaBelgacomRace Productions - Ridley BikesKluwer Tidi SolutionsPeers2PeersAdebaBerenschotVokshaardAttentiaErgoteamBelrom Furniture- FrentlifeAtlantisUniversal CommunicationSD WorxSocrefosAB MauriVacatureUgentAVSRyhoveRyhoveVan RoeyInnovatiecentrumStaterDe Buck TravelAssumaxDe JaegerRelax Wellness CentrumDBM BelgiumVeGHOAscentoFlanders SynergySEBECO INNOVATIEFLuminusDezign CrewSVKFlanders DCEurotuinCreaxSoficoPolarisation group Hemkes ConsultancyInventisSERV Stichting Innovatie & ArbeidQ-ListInterpassAGXBNP ParibasCentrum voor OndernemenBelfiusAZ Sint-BlasiusbaogroupCommunicatielab

Tools

Er bestaan heel wat instrumenten om bedrijven te helpen inzicht te krijgen in hun organisatie en omgeving. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met interessante tools die op de markt zijn en die u kunnen helpen om uw organisatie beter te leren kennen.

Er zijn tools bij die u helpen de zwaktes en sterktes bij uw personeel te ontdekken, tools om de processen binnen uw organisatie in kaart te brengen en nog tal van andere tools die u helpen uw bedrijf sociaal innovatief te maken.

Door gebruik te maken van de tools zal u nieuwe inzichten en idee├źn krijgen, die kunnen leiden tot een betere concurrentiepositie of een beter personeelsbeleid. Kennis verwerven is voor bedrijven essentieel om verder te groeien.

De tools zijn tot stand gekomen in samenwerking met het ESF, Innovatiecentrum, Flanders Synergy en Flanders DC.

Wilt u over een tool meer informatie of u wilt de tool zelf gebruiken in uw organisatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.