Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
UgentTeituMatexi GroupMy Kingdom For a HorseGeers OffsetDezign CrewRace Productions - Ridley BikesRyhoveInventisSEBECO INNOVATIEFPeers2PeersAssumax4InstanceAscentoVan RoeyT-GroepAttent Hemkes ConsultancyING Tidi SolutionsVlerick SchoolSERV Stichting Innovatie & ArbeidAdebaRelax Wellness CentrumKrefimaCentrum voor OndernemenInterpassAB MauriPartena Ziekenfonds en PartnersVacaturePort of GhentVokshaardBelfiusAVSAZ Sint-BlasiusUnizoSoficoInnovatiecentrumPolarisation groupOdthAGXVeGHODosschemillsAssumaxStad GentIBBTRyhoveBerenschotJob & CoESFOpen bedrijvendagICFSocrefosDBM BelgiumBNP ParibasQ-ListLuminusbaogroupInvertoBW BouchoutFlanders SynergyAtlantisStaterCocom groupStadsbestuur LommelKluwerBelgacomDe JaegerVOV Lerend netwerkUniversal CommunicationBIVVAttentiaBelrom Furniture- FrentlifeCreaxSD WorxBoerenbond,ThuishulpREFIBOX-straCommunicatielabDe Buck TravelVacatureFlanders DCAuxifinaErgoteamEurotuinInduverVokaDe Zwarte DoosSVKSERR Gent Rondom GentISS

Tools

Er bestaan heel wat instrumenten om bedrijven te helpen inzicht te krijgen in hun organisatie en omgeving. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met interessante tools die op de markt zijn en die u kunnen helpen om uw organisatie beter te leren kennen.

Er zijn tools bij die u helpen de zwaktes en sterktes bij uw personeel te ontdekken, tools om de processen binnen uw organisatie in kaart te brengen en nog tal van andere tools die u helpen uw bedrijf sociaal innovatief te maken.

Door gebruik te maken van de tools zal u nieuwe inzichten en idee├źn krijgen, die kunnen leiden tot een betere concurrentiepositie of een beter personeelsbeleid. Kennis verwerven is voor bedrijven essentieel om verder te groeien.

De tools zijn tot stand gekomen in samenwerking met het ESF, Innovatiecentrum, Flanders Synergy en Flanders DC.

Wilt u over een tool meer informatie of u wilt de tool zelf gebruiken in uw organisatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.