Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
VokshaardCreaxPort of GhentDe Zwarte Doos4InstanceBNP ParibasDosschemillsErgoteamVan RoeyDe Jaeger Tidi SolutionsJob & CoPolarisation groupCentrum voor OndernemenIBBTVacatureAdebaKluwerBW BouchoutREFIBOUniversal CommunicationRyhoveUnizoRelax Wellness CentrumAuxifinaBoerenbond,Thuishulp Hemkes ConsultancyVokaAttentiaX-straPartena Ziekenfonds en PartnersSocrefosBelrom Furniture- FrentlifeInduverT-GroepRace Productions - Ridley BikesAtlantisSVKInterpassGeers OffsetESFSoficoAssumaxOdthBerenschotSD WorxAssumaxDBM BelgiumAVSInnovatiecentrumBelfiusOpen bedrijvendagFlanders SynergySERR Gent Rondom GentInvertoPeers2PeersBelgacomBIVVRyhoveICFISSAttentEurotuinSERV Stichting Innovatie & ArbeidVOV Lerend netwerkAGXINGCommunicatielabStadsbestuur LommelFlanders DCbaogroupAZ Sint-BlasiusStad GentQ-ListKrefimaInventisMy Kingdom For a HorseAB MauriVlerick SchoolLuminusUgentVeGHOCocom groupDezign CrewTeituStaterSEBECO INNOVATIEFDe Buck TravelAscentoMatexi GroupVacature

Talenten Trotter

Competentiemanagement invoeren

De Talenten Trotter is een instrument van het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het is een inspirerende gids om competentiemanagement in te voeren doorheen de hele organisatie. De Trotter toont stap voor stap wat competentiemanagement concreet inhoudt voor bedrijven. Ontstaan uit de ervaringen van acht verschillende organisaties, worden er competentiekwesties en paradoxen behandeld die u de inzichten geven om een bewuste visie op te bouwen.

Bij de gids zit een brochure over competentiemanagement voor de werkvloer en twee cahiers met concrete verhalen uit twee organisaties.

Voor wie?

  • De Talenten Trotter is een gids voor HR-professionals die een personeelsbeleid willen uitbouwen op basis van competentiebeleid.
  • De brochure is geschreven op maat van wie op de werkvloer staat.
  • De twee cahiers dienen ter illustratie voor iedereen.

Download de Talenten Trotter of contacteer ons.