Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
ISS Hemkes ConsultancyAttentiaBNP ParibasBIVVQ-ListUnizoAssumaxSERV Stichting Innovatie & ArbeidMy Kingdom For a HorseCentrum voor OndernemenUniversal CommunicationVan RoeyErgoteamDosschemillsAB MauriSERR Gent Rondom GentBelgacomBerenschotRyhoveSEBECO INNOVATIEFOpen bedrijvendagBelrom Furniture- FrentlifeVokshaardMatexi GroupCommunicatielabEurotuinAttentDBM BelgiumDezign CrewICFAtlantisInventisPeers2PeersPolarisation groupVeGHOVOV Lerend netwerk Tidi SolutionsAssumaxX-straGeers OffsetbaogroupLuminusBelfiusTeituPartena Ziekenfonds en PartnersInterpassCocom groupStad GentInvertoIBBTAscentoBoerenbond,ThuishulpStater4InstanceBW BouchoutOdthRyhoveKluwerREFIBOSVKAVSFlanders DCSD WorxAGXVacatureT-GroepFlanders SynergyVlerick SchoolESFRelax Wellness CentrumPort of GhentKrefimaRace Productions - Ridley BikesAuxifinaVokaINGDe JaegerUgentVacatureAZ Sint-BlasiusAdebaSoficoJob & CoCreaxStadsbestuur LommelDe Buck TravelInnovatiecentrumDe Zwarte DoosInduverSocrefos

Talenten Trotter

Competentiemanagement invoeren

De Talenten Trotter is een instrument van het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het is een inspirerende gids om competentiemanagement in te voeren doorheen de hele organisatie. De Trotter toont stap voor stap wat competentiemanagement concreet inhoudt voor bedrijven. Ontstaan uit de ervaringen van acht verschillende organisaties, worden er competentiekwesties en paradoxen behandeld die u de inzichten geven om een bewuste visie op te bouwen.

Bij de gids zit een brochure over competentiemanagement voor de werkvloer en twee cahiers met concrete verhalen uit twee organisaties.

Voor wie?

  • De Talenten Trotter is een gids voor HR-professionals die een personeelsbeleid willen uitbouwen op basis van competentiebeleid.
  • De brochure is geschreven op maat van wie op de werkvloer staat.
  • De twee cahiers dienen ter illustratie voor iedereen.

Download de Talenten Trotter of contacteer ons.