Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
Port of GhentJob & CoCreaxDe JaegerInduverSERR Gent Rondom GentSoficoMatexi GroupBNP ParibasInvertoSD WorxFlanders SynergyInterpassGeers OffsetUnizoBelgacomStaterEurotuinCentrum voor OndernemenKluwerInventisREFIBOVokshaardAscentoRelax Wellness CentrumVlerick SchoolStad GentDe Buck TravelCocom groupAZ Sint-BlasiusISSRyhoveVeGHOAVSStadsbestuur LommelSEBECO INNOVATIEFBelfius4InstanceBerenschotAssumaxVacatureBIVVErgoteamCommunicatielabKrefimaPeers2PeersSocrefosVacatureAuxifinaAtlantisTeituVOV Lerend netwerkDBM BelgiumINGICF Hemkes ConsultancyAssumaxAttentiaRyhoveSVKDezign Crew Tidi SolutionsSERV Stichting Innovatie & ArbeidFlanders DCQ-ListInnovatiecentrumPolarisation groupAdebaT-GroepBW BouchoutIBBTVan RoeyLuminusX-straBelrom Furniture- FrentlifeMy Kingdom For a HorseRace Productions - Ridley BikesAGXUgentOpen bedrijvendagAB MauribaogroupVokaUniversal CommunicationOdthBoerenbond,ThuishulpPartena Ziekenfonds en PartnersDosschemillsAttentDe Zwarte DoosESF

Talenten Trotter

Competentiemanagement invoeren

De Talenten Trotter is een instrument van het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het is een inspirerende gids om competentiemanagement in te voeren doorheen de hele organisatie. De Trotter toont stap voor stap wat competentiemanagement concreet inhoudt voor bedrijven. Ontstaan uit de ervaringen van acht verschillende organisaties, worden er competentiekwesties en paradoxen behandeld die u de inzichten geven om een bewuste visie op te bouwen.

Bij de gids zit een brochure over competentiemanagement voor de werkvloer en twee cahiers met concrete verhalen uit twee organisaties.

Voor wie?

  • De Talenten Trotter is een gids voor HR-professionals die een personeelsbeleid willen uitbouwen op basis van competentiebeleid.
  • De brochure is geschreven op maat van wie op de werkvloer staat.
  • De twee cahiers dienen ter illustratie voor iedereen.

Download de Talenten Trotter of contacteer ons.