Ontdek

uw sociaal innovatievermogen en overwin de crisis
0800/88250Schrijf u in
Deelnemende organisaties
Geers OffsetStad GentBerenschotINGVan RoeyAssumaxDezign CrewRyhoveCentrum voor OndernemenPort of GhentAssumaxSVKMy Kingdom For a HorseT-GroepErgoteamAVSPolarisation groupKrefimaInventisbaogroupESFSD WorxUgentVacatureVeGHOInvertoAscentoAttentCommunicatielabAtlantisSERR Gent Rondom GentBoerenbond,ThuishulpUniversal CommunicationBelfiusVokshaardISSBNP ParibasAB MauriRace Productions - Ridley BikesBelgacomSocrefosKluwerDe JaegerFlanders DCRelax Wellness CentrumREFIBOFlanders SynergyInterpassICFIBBTStaterBIVVVlerick SchoolCreaxOdthDosschemillsAuxifinaPeers2PeersAdebaVokaCocom group4InstanceTeituEurotuinUnizoLuminusBW BouchoutInduverQ-ListSoficoOpen bedrijvendagDe Zwarte DoosDe Buck TravelVOV Lerend netwerkVacatureDBM BelgiumAGXRyhoveAZ Sint-BlasiusAttentiaMatexi GroupInnovatiecentrumSEBECO INNOVATIEFJob & Co Hemkes ConsultancySERV Stichting Innovatie & Arbeid Tidi SolutionsPartena Ziekenfonds en PartnersStadsbestuur LommelX-straBelrom Furniture- Frentlife

Organisatiescan

Belicht structuur en processen

De organisatiescan is een bevraging die u helpt een beeld te vormen van de structuur en de processen binnen uw organisatie. Deze organisatiescan is ontwikkeld door Flanders Synergy. Bij het invullen van de enquĂȘte is het belangrijk dat u de situatie weergeeft zoals deze op het ogenblik van afnemen is, niet zoals die zou moeten zijn. U moet u ook richten op de hele organisatie, terwijl uw antwoord per afdeling in het bedrijf verschillend zou kunnen zijn. U moet kiezen voor de situatie die voor de meeste van uw medewerkers van toepassing is.

De organisatiescan is opgebouwd uit vier grote delen:

  1. Organisatie en product
  2. Kenmerken van het productieproces in het betrokken organisatiedeel
  3. Taken, bevoegdheden en interne arbeidsdeling van de groepen
  4. Arbeidsvoorwaarden

De organisatiescan heeft een duidelijk beeld van hoe de actuele situatie in de organisatie is en hoe die verschilt met de visie van het bedrijf. U kunt de resultaten van de bevraging als hulpmiddel gebruiken om processen te verbeteren in de onderneming.

Meer info: neem contact met ons op.
Download